Sunday, 25 March 2018

Kivun ja turvotuksen hoito sekä faskian käsittely onnistuu yhtäaikaa!

Torstaina olin pulassa! LymphaTouch-laitteeni eli ns kolmas käteni oli epäkunnossa! Lähdin aamulla ajamaan Helsinkiin, Vallilaan, jossa sijaitsee LymphaTouch-yrityksen tilat ja huoltotiimi. Maalaisena aamuruuhkassa pääkaupunkiin ajaminen tuntui stressaavalta. Löysin onneksi hyvin perille ja ihana Otto sain kuin saikin laitteeni toimimaan vaihtamalla siihen uuden hoitoletkun. Työni jatkuvat taas entisellään!

Olen tehnyt LymphaTouch- alipaineteknologialla työtä jo lähes 10 vuotta. 03/2013 kirjoitin blogissani omasta pikku "tutkimuksestani", jossa selvästi pystyin todentamaan LymphaTouchin huiman vaikutuksen turvotuksen vähenemiseen. Mittailin kudoksen vapaan veden osuutta ennen ja jälkeen hoidon Moisture Meter D -laitteella ja tulokset olivat hyvät! Lisää kansainvälisiä tutkimuksia löytyy laitteen kotisivuilta.

Hoidan työssäni kipua, turvotusta ja niiden aiheuttamia toiminnallisia häiriöitä. Tässä astuu kuvaan myös faskian eli sidekudoksen ja mahdollisten arpien käsittelyn tarpeellisuus. Usein minulta kysytäänkin, että täytyykö vielä hoidon jälkeen mennä fysioterapiaan tai jonnekin muualle hierontaan tai faskiakäsittelyyn. Toki niihin voi mennä ( ja maksaa taas lisää hoidosta)  ja katsoa, saako sieltä lisätehoa hoitoon, mutta periaatteessa tämä LymphaTouch hoitaa kaikkia näitä osa-alueita.Ihminen on kokonaisuus, osia ei voi erottaa. Alipaineella päästään kudoskäsittelyssä ns 3D-tasolle, jonne manuaalinen tekniikka ei ylety. Hoitomenetelmällä aktivoidaan kudosten aineenvaihduntaa eli verenkiertoa (kudokset saavat enemmän ravintoa ja happea) ja lymfa-eli imujärjestelmää (poistaa nestettä ja kuona-aineita) sekä venytetään faskiarakenteita. Hoidolla siis tehostetaan kehon omia toimintoja ja paranemisprosesseja. LymphaTouch hoitoa yhdistelen muihin hoitomenetelmiin ja-tekniikoihin tarpeen mukaan. Kivun ja turvotuksen hoito sekä faskian käsittely onnistuu siis hyvin yhtäaikaa hyvällä hoitovasteella ja kustannustehokkaasti! M.O.T.
No comments:

Post a Comment