Sunday, 30 December 2018

Kohti kivuttomampaa vuotta 2019

Huomenna on Uuden Vuoden aatto ja haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille Hyvää Uutta Vuotta 2019! Kulunut vuosi on ollut yritykseni 11. toimintavuosi. Fyysisesti toiminta on sijainnut kotini yhteydessä jo puolitoista vuotta. Voi miten aika rientää! Kiitos kaikille potilailleni ja asiakkailleni sekä yhteistyökumppaneilleni, jotka olette uskollisesti ajelleen luokseni Epooseen. Onneksi saimme syksyllä uuden hyvän asfaltin, joten matka taittuu entistä paremmin!

Vuosi on ollut huikea. Uusia ja "vanhoja" eli pitkäaikaisia hoitosuhteita on ollut kiitettävästi. Työn ohessa olen saanut osallistua erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin. Syyskuussa osallistuin Pohjoismaiseen Lymfologian kongressiin, sen anti oli todella hyvä ja monipuolinen. Lisäpotkua toimintaani ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa, toivat syksyn messut, johin olin saanut kutsun tulla puhumaan kivunhoidon eri näkökulmista. Kiitos tästä mahdollisuudesta!

Yhteistyö Sanosteen kanssa on avannut väylän virtuaaliseen ja reaaliaikaiseen verkkotapaamiseen asiakkaan kanssa. Tämä on ollut jonkinlaisena ponnahduslautana toiminnan laajentamiseen sosiaalisessa mediassa. Jatkossa toiminta laajenee verkossa ja tulen lisäämään erilaisia Facebookissa pidettäviä live-lähetyksiä. Tieto on tehty jaettavaksi ja asiantuntijan tehtävä on jakaa oppejaan.


Vuonna 2019 aion entistä enemmän keskittyä konaisvaltaiseen kivunhoitoon. Tämä kattaa myös henkisen tasapainon, mielen hallinnan, stressittömyyden tukemisen, kivunhoitoon vaikuttavan ruokavalion ohjeistamista ja matala-asteisen tulehduksen hoidon tärkeyden esiin nostamista. Tärkeä rooli kokonaisvaltaisessa kivunhoidossa on terveellä mikrobiomilla. Mikrobiomin kunto vaikuttaa immuunijärjestelmään ja aivoihin. Häiriöt suoliston floorassa altistavat matala-asteiselle tulehdukselle, joka on kaikkien elintapasairauksien ja kroonisten kiputilojen äiti. Uusi Vuosi tuo siis uusia haasteita, mutta kohtaamme ne luottavaisin mielin.


No comments:

Post a Comment