Friday, 29 July 2011

"Loma loppuu!!"

Viettelen viimeisiä lomapäiviä. Ensimmäinen kahden viikon kesäloma neljään yrittäjävuoteen on kohta takana. Fiilis on loistava! Työn tauottaminen ja jaksottaminen on tärkeää oman jaksamisen kannalta. Väsyneestä ja työnsä uuvuttamasta työntekijästä ei ole kenellekään hyötyä. Muistakaamme siis jatkossakin lomailla ja ladata akkuja.

Kahteen viikkoon saa mahtumaan yllättävän paljon ihania asioita, kun ei kauheasti suunnittele niitä etukäteen vaan pikemminkin elää tässä ja nyt ja lähtee jokaiseen päivään ns. fiilis pohjalta. Lomaan laskeutuminen on oma prosessinsa ja ensimmäinen viikko menikin siinä. Silloin on vielä "pakko" olla aktiivinen. Pesin mattoja, lenkkeilin, pyöräilin, pinosin halkoja, siivoin, kävin kesäretkellä puolisoni kanssa sukuloimassa ja viettämässä pari romanttista hotelliyötä. Kyllä Suomen kesäyö on kaunis.

Toisella viikolla osaa jo löysätä kierroksia ja nautti jouten olosta! On ihanaa venyttää aamuja, juoda kahvit rauhassa, kuunnella lintuja ja lukea. Eilen vietin ihanan iltapäivän ystävättäreni kanssa kauniissa Loviisassa ja päivän päätteeksi joimme hyvät kakkukahvit Tuhannen tuskan kahvilassa. Suosittelen lämpimästi tätä elämystä, jossa saavat stimulointia niin maku, näkö kuin tuntoaistitikin. Oli erittäin energinen olo koko illan.

Tänä iltana olemme puolisoni kanssa menossa  illalliselle kesänaapureille. Hyvä seura, hyvä ruoka ja parempi mieli.....näin se menee. Ensi viikolla alkavat työt siintävät jo takaraivossa, mutta ihan hyvällä tavalla. Loma oli paikallaan, mutta elämäntyyliyrittäjänä työ on harrastus, huvi ja elinkeino, joten ihan mukavaa taas päästä sorvin ääreen. Ensi viikolla pää täyttyy kivusta, turvotuksista, huolista ja ennen kaikkea positiivisesta elämänhallinnasta! Elämä on laiffia!

No comments:

Post a Comment