Sunday, 9 October 2011

LymphaTouch lievittää kipuja, joihin perinteiset hoidot eivät tepsi!

Onko sinulla ollut pitkään jokin kipuvaiva, jota et ole saanut kuriin ns. perinteisillä menetelmillä kuten lääkkeillä, kylmähoidoilla, hieronnalla, venyttelyllä, jne? Jos näin on, niin suosittelen kokeilemaan LymphaTouch-fysioterapeuttista alipainehoitoa. Joka viikko hämmästelen yhdessä potilaitteni kanssa hoitotuloksia. "Miten näin lempeältä tuntuva hoito voi olla noin tehokas?",  ihmettelevät hoidettavat henkilöt. Silloin on syytä kerrata hoidon ideologiaa ja vaikutusmekanismia.

LymphaTouch-hoitovaikutus perustuu paine-eron synnyttämään alipainetilaan kudoksessa. Lymfaneste virtaa korkeammasta painetilasta kohti alempaa painetilaa. Samalla iho ja ihonalaiset kudokset venyvät alipaineen aiheuttaman imun johdosta. Kudoksen venyminen aktivoi lymfajärjestelmän toimintaa. Tämän  mekanismin aktivoituminen poistaa kudoksesta tulehduksen aiheuttajia, vähentää kudosturvotusta ja kudospainetta sekä vapauttaa mahdolliset pinnetilat. Alipainehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kiihdyttää verenkiertoa. ELI LymphaTouch hoito luo keholle optimaalisen tilan korjata itse vauriot. Mieletön LUOMU-HOITO! Ilman sivuvaikutuksia ja kipua! Hoitoa voidaan tehostaa ja sen vaikutusta pidetää liittämällä hoitoon kinesioteippaus.

Alipainehoito on tehokas niska-hartia-selkä kipujen hoidossa, ns. levottomissa jaloissa, "tenniskyynärpään" ja "hiirikäden" hoidossa, kipeiden nivelten hoidossa (esim. turvonneet polvet) sekä ns. luupiikin hoidossa. Urheiluvammojen paraneminen ja urheilusuorituksen jälkeinen palautuminen on LymphaTouch hoidon ansiosta nopeampaa ja tehokkaampaa.

LymphaTouch- hoito on tietokoneohjelmoitu hoito, jossa potilas ei altistu säteille, sähkölle tai radiofrekvenssille. Hoito sopii ns. vauvasta vaariin ja jopa niille henkilöille, joilla on esim. sydämen tahdistin tai keinoniveliä.

Onko sinulla jo kokemuksia tästä Suomalaisesta alipainehoitomenetelmästä? Aiheeseen voi tutustua lähemmin sivuilla www.healthylifedevices.com.
Sinä, Etelä-Suomessa toimiva terveydenhoitoalan ammattilainen,  jos olet kiinnostunut laitteen käytön ilmaisesta koulutuksesta sekä LymphaTouchin kahden viikon ilmaisesta koekäytöstä niin ota yhteyttä! Yhteydenottolomake kotisivuillani: www.sairaanhoitopalveluleena.com.
Minä ja potilaani olemme enemmän kuin tyytyväisiä LymphaTouchiin! :)

No comments:

Post a Comment