Sunday, 8 April 2012

Pääsiäishumua ja hoitoja.

Takana on työntäyteinen, mutta antoisa viikko! 2.4.2012 aloitin Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin vastaanoton Porvoon WSOY-talon tiloissa, Mannerheinikatu 20. 4.4 pidetyissä avajaisissa oli paikalla pieni joukko kivunhoidosta ja turvotusten hoidosta kiinnostuneita kuulijoita ja yhteistyökumppaneita. Tunnelma oli lämmin ja mukava. Sain kukkia ja lahjoja rakkailta ystäviltäni, kollegoiltani ja potilailtani. SUURKIITOS kaikille! Ihana, tuore yhteistyökumppanini Maija (www.maijamedia.com)  kävi tilaisuudessa ottamassa muutamia kuvia ja oli jo edellispäivänä tuonut uunituoreet uudet esitteet vastaanotolleni. Olen todella iloinen, että olet tavannut Maijan, joka on mediapalveluiden huippuammattilainen!

Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin avajaiset

Pääsiäisen vietto on sujunut perhepiirissä LymphaTouchin mahtavaa tehoa jälleen ihmetellen. Tammikuussa (1.1.2012) kirjoittamassani blogissa kerroin äitini tarinan polviproteesi leikkauksen jälkeen. Nyt on leikkauksesta kulunut neljä kuukautta. Polvi on paljon parempi, mutta se on edelleen turvonnut ja arka, mikä hidastaa liikkumista ja normaalia arkea. Nyt olemme kolmena päivänä hoitaneet polvea LymphaTouchilla ja kinesioteippauksella. Eilen laitettiin polven kiristävälle arvelle Mepiform-arpilaastari. Polven muoto on pääsiäisen aikana parantunut, arpi vaaleampi eikä niin kireä. Lääkäri oli lopputarkastuksessa tytyväinen kuntoutumiseen ja oli sitä mieltä, että turvotus ja liikeradat paranevat ajan kanssa. Äiti kokee polven olevan nyt kevyempi ja notkeampi kuin pari päivää sitten. Aamupäivällä hän kävi pienellä sauvakävely lenkillä ja on erittäin tyytyväinen saamaansa hoitoon.

Sisareni; jolla on tänään syntymäpäivä (Paljon Onnea!), piipahti perheineen pääsiäisvierailulla pitkäperjantaina. Hän valitti kipeää kättään, jossa oireena oli ns. tenniskyynärpää vaiva. Skeptikkona hän ei "uskonut" alipainehoidon tehoon. Tein hänelle 30 min LymphaTouch- hoidon ja hän tunsi heti kätensä kevyeksi ja kivuttomaksi. Tänään puhelimessa kyselin vointia ja käsi on kuulemma ihan oireeton!

No pääsiäinen on loppusuoralla ja arki alkamassa. Arkirutiinin luovat turvallisuutta ja antavat mahdollisuuden tehdä pieniä onnistumisen tekoja joka päivä!

No comments:

Post a Comment