Sunday, 1 April 2012

Uusi tila, uudet mahdollisuudet!

Perjantaina istuin työhuoneessani pakkaamassa tavaroita muuttolaatikoihin. Miten sitä voikaan kertyä niin paljon tavaraa 1,5 vuoden aikana. Heitin pois huoletta lehtiä, mainoksia ja hoitovälineitä, joita en ole käyttänyt pitkiin aikoihin. Konkreettinen siivoaminen puhdistaa myös ilmapiiriä ja ajatuksia! Kun muutossa joutuu siirtämään raskaita laatikoita ja huonekaluja neljännestä kerroksesta katutasolle, sieltä autoon ja taas autosta uuteen toimitilaan toiseen kerrokseen (ja kaikki portaita pitkin), niin on erittäin tyytyväinen siitä, että uusioperheeseen kuuluu kolme rivakkaa nuorta miestä, jotka avustavat hommassa! Kiitos kaikille avusta!
Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin

Mannerheiminkatu 20, 06100 Porvoo

Lauantai ja sunnuntai kuluivat uuden tilan sisustamisessa. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Uusi työhuoneeni on valoisa, avara ja äänieristetty! Uudet naapurini ovat toivottaneet minut lämpimästi tervetulleeksi ja uskon, että saamme aikaan hedelmällistä yhteistyötä. Nyt alkava pääsiäsiviikko tuo tullessaan myös tilani viralliset avajaiset, jotka toteutetaan mini-messu tyyppisenä yhteistyökumppaneiden tietoiskuina ja esittäytymisenä. Näistä asioista kirjoittelinkin blogissani jo 18.3.2012.


Toivon, että yhä useammat erilaisesta kivusta kärsivät  ja erilaisten turvotusongelmien kanssa kamppailevat, uskaltaisivat rohkeasti ottaa yhteyttä ja tulla kokeilemaan mitä Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallinilla on tarjota näihin ongelmiin. Otamme Sinut vastaan aina yksilönä, lämpimästi ammattitaidolla.

No comments:

Post a Comment