Sunday, 3 June 2012

Hivamat deep oscillation- hoitokonseptini uusin tulokas

HIVAMAT-deep oscillation nyt Porvoossa!
No niin, näin tässä sitten kävi. "Nälkä kasvaa syödessä", sanotaan ja niinpä ihastuin koekäytössäni olleeseen vempaimeen eli Hivamat deep oscillation hoitomenetelmään. Se oli sitten saatava ja taas "dollarinkuvat" vilkkuivat silmissäni kun tein ostosopimuksen. Nyt tätä monipuolista ja tehokasta syvävärähtelyhoitoa on saatavana Porvoossa allekirjoittaneen vastaanotolla.

Hivamat hoitokonsepti on ollut Suomessa vuodesta 1988 ja hoitokokemukset ovat olleet hyviä. Menetelmästä on tutkimustuloksia ja sitä on käytetty useissa eri hoito- ja kuntoutuslaitoksissa. Kliinisissä tutkimuksissa on deep oscillation hoidon todettu nopeuttavan haavojen paranemista vilkastuttamalla aineenvaihduntaa. Se vähentää myös kudosten turvotusta ja lievittää tulehdusta. Hoito edistää kuona-aineiden poistumista kehosta ja vaikuttaa positiivisesti (= vähentävästi) selluliitin aiheuttajiin. Hivamat hoito vilkastuttaa veren- ja lymfanesteen kiertoa ja vaikuttaa näin hyvällä tavalla aineenvaihdunnan tehostumiseen. Lisätietoja ja tutkimustuloksia löytyy Saga-yrityksen sivuilta: www.saga.fi.

Olen kuluneella viikolla kokeillut hoitoa vastaaotollani ja saanut potilailtani positiivista palautetta. Fibroottiset (= kovat) turvotukset ovat pehmenneet ja vähentyneet. Erilaiset lihaskivut (sekä verenkierto ongelmista että jännityksestä johtuvat) ovat lievittyneet. Oman ihanan lisäarvonsa hoitoon tuo syvävärähtelyn tuoma miellyttävä rentouden tunne. Eli näillä mennään!

Tehokkaaseen kivun- ja turvotuksen hoito konseptiini kuuluu siis manuaalinen eli käsin tehtävät hoidot, LymphaTouch-alipainehoito, Hivamat deep oscillation- syvävärähtelyhoito ja kinesioteippaukset sekä erilaiset kompressiotuotteet.

Koska ihminen on kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikeen niin jatkossa paneudun myös entistä enemmän liikunnan ja ravinnon tärkeään osuuteen kivun- ja turvotusten hoidossa. Mutta tämä onkin taas uusi aihe, johon palaan pikimmiten! Siihen asti kosketellaan, värähdellään ja välitetään!

No comments:

Post a Comment