Sunday, 15 July 2012

Fiilistelyä

Kolmas lomapäivä menossa ja yritän kovasti päästää irti päässä pyörivistä työasioista ja hoitosuunnitelmien pohtimisesta. Viikonloppu on vierähtänyt perhepiirissä lasten, vanhempien ja puolison kanssa. Ihanaa, kun ei tarvitse miettiä ajankulua ja ns. "juosta kellon perässä". On käyty Pellingin torilla ostamassa luomuviljeltyjä uusia perunoita, tomaatteja ja mansikoita sekä tuoretta vasta pyydettyä kalaa. On saunottu, grillattu, pelattu korttia ja tavattu sukulaisia. Kyllä elämä on ihanaa. Todella terveellistä huomata, että on muutakin elämää kuin työnteko (vaikka sekin on mukavaa).

Tänään suunnistetaan vielä tyttären luon Helsinkiin ja huomenna sisaren perheen luo Pertunmaalle. Suunnitelmassa viikolla lähteä ajamaan vanhempiani heidän kotiinsa Raaseporiin ja samalla tehdä kulttuuri matka Fiskarsin ruukkialueelle sekä tavata vanhoja ystäviä. Kaiken aikaa kuitenkin lomalla pääpaino tulee olemaan itsehoidossa! Nautin siitä, että saan tehdä mukavia asioita ja tavata ihania ihmisiä. Haluan antaa elämyksiä sekä keholleni että mielelleni. Syön terveellisesti ja nautin kesän antimista. Ulkoilen, nukun riittävästi ja liikun sekä lepään sopivassa suhteessa.

Hyvinvointia, johon luotan!
Uutta innostusta ja energiaa olen saanut uudesta mahdollisuudesta, jonka tarjoaa Synergy-yhtiö. L-arginiini ja antioksidantit pitävät huolta kehoni hyvinvoinnista ja ovat nostaneet energia tasoni uusiin ulottuvuuksiin. En oikein muista, milloin viimeksi olen voinut näin hyvin! Kiitos siitä. Tästä on hyvä jatkaa!

No comments:

Post a Comment