Sunday, 22 July 2012

Lomalla: On >< Off

Pertunmaalla 2012
Ensimmäinen lomaviikko ohi. Alkuun hurja meno päälle: Pitää ehtiä käymään paikoissa, joissa tulee käytyä 1-2 kertaa vuodessa. Eka viikonloppu vierähti vanhempien vierailun merkeissä. Heti maanantaina auton keula kohti Pertunmaata. Vanhempani mukaan ja sisaren perhettä ja kummityttöäni tapaamaan. Tiistaina auto kohti Länsi-Uusimaata. Vein vanhempani kotiin ja käväisin lapsuusmaisemissa turistina eli ohjelmassa Fiskars ja Billnäs kierros. Keskiviikko oli ns. "oma päivä", johon kuului kodin hoitoa. Torstaina olin "turistina" kotikaupungissani Porvoossa. Kiertelin vanhaa kaupunkia, kävin pikku putiikeissa ja uudessa Taidetehtaan kahvilassa. Jokirannassa istuin nauttien jäätelöä. VAU! Kyllä kesä on kaunis!

Danny-show, Tirmoo 2012
Lauantaina ohjelmassa oli Tirmo Blues, jossa hyvää musiikkia ja paljon ihmisiä sekä ihana aurinko. Lavalla kaikkensa antoi uusi laulaja tulokas Stina Girs ja ikinuori konkari (kohta 70 v) Danny, joka veti huikean shown varmaan tapaansa. Sunnuntai aamuna auto kohti Helsinkiä. Tyttäreni soitti edellisenä iltana. Oli sattunut työtapaturma. Hän oli loukannut polvensa ja apuun tarvittiin LymphaTouchia polven kipua ja turvotusta lievittämään.

Olen siis yrittänyt pitää aivot off-asennossa lomalla, mutta en ole siinä ihan kokonaan onnistunut. Aina välillä taajuus pukkaa on-asentoon ja innostun tutkimaan tai opiskelemaan asioita työhön liittyen. Olen todella innostunut L-arginiin ja antioksidanttien terveysvaikutuksista. Olen huomannut itsessäni ihanaa kudosten paranemista, aineenvaihdunnan parantumista ja energia tason kohoamista käytön yhteydessä. Olen saanut omalla hyvällä ololla myös skeptikko mieheni käyttämään näitä ravintolisiä. Olen etsinyt ja löytänyt netistä erilaisia tutkimustuloksia ja artikkeleita liittyen vitamiinien ja ravintoaineiden vaikutuksista terveyteen. Taidan pikku hiljaa muuttua "Antti Heikkilämäiseksi" ja allekirjoitaa yhä vahvemmin sen, että keho on viisas ja pyrkii tasapainoon. Meidän tehtävämme on tehdä valintoja, joilla voimme tukea elimistömme terveyttä ja normaalia toimintaa. "Terve sielu terveessä ruumiissa." Juuri näin!

No comments:

Post a Comment