Monday, 8 October 2012

I freaking rock!

MAHTAVA viikko takana! Nyt voi todeta olevansa väsynyt, mutta onnellinen ja fokusoitunut! Alkuviikosta sain jakaa onnistumisen ja ilon kokemuksia kollegoitteni ja ystävieni parissa Maarianhaminassa. Lääkärikeskus Medimarin superkaksikko, Anja ja Lotte olivat organisoineet mahtavan päivän. HLD:stä lähti ystävä ja LymphaTouchin markkinointipäällikkö mukaani Ahvenanmaalle ja hänen energisyytensä ja asiantuntijuutensa innoittamana, koin olevani enemmän kuin oikealla asialla, jakaessani hyviä hoitokokemuksia kollegoilleni sekä Medimarissa että Maarianhaminan keskussairaalassa. JESS!!!!

Joseph McClendon III - freaking seminarboy
Toinen viikon huippujuttu oli viikonloppuseminaari Vantaalla A-Factor koulutuksessa. Mahtavat kiitokset järjestäjille kokemuksesta, jonka kokee "kerran elämässään". Uskalla Innostua- tiimi http://www.uskallainnostua.fi oli luonut mahtavat seminaaripuitteet ja huippuvalmentaja Joseph McClendon III sai meidät osallistujat innostumaan ja energisöitymään ennen näkemättömälla tavalla. VAU! Lisää aiheesta löytyy internetistä, youtubesta sekä sivulta http:/www.uusielama.fi. A-Factor seminaari on hyvin intensiivinen tapahtuma, jossa energiaa pidetään yllä musiikin ja liikkumisen avulla. Seminaari alkoi perjantaina klo 12 ja päättyi sunnuntaina klo 20. Välissä kävimme nukkumassa klo. 22  jälkeen, muutoin teimme harjoituksia ja saimme uutta tietoa elämän hallinnasta. Yksi onnistumisen kokemukseni oli esim.laudanpalan halkaisu yhdellä karateiskulla! VAU, MÄ tein sen!!! Seminaariin osallistui yli 600 innostunutta ja energistä ihmistä Suomesta ja muualta maailmasta. Seminaarikieli oli englanti. Hyvä kokemus oli uusien ystävien saaminen ja se tieto, että voimme itse omilla ajatuksillamme ja valinnoillamme vaikuttaa siihen, millainen elämämme on. Uskomatonta, mutta totta! Ja nyt koen, että minulla on siihen työkalut. "See it, say it, move it, do it, prove it."

Paras aika toteuttaa haaveitaan ja unelmiaan on NYT. I freaking rock!
Missioni kirkastui. Haluan rohkaista ja tukea ihmisiä heidän elämänsä vaikeina aikoina. Omat kokemukseni käännän rikkaudeksi ja voimavaraksi. Meillä on vain tämä yksi elämä, velvollisuutemme on tehdä siitä paras! Jaan mielelläni kokemuksia ja tietoa muille, jotta yhdessä voimme kokea onnistumisen ja ilon energian! Meidän on uskallettava tehdä elämästämme vielä parempi! Innostuneena lähden uuteen viikkoon, ehkä tapaan juuri Sinut!  Kiinnostuit blogistani, olet jo matkalla.....

No comments:

Post a Comment