Sunday, 4 November 2012

Harmaan Halloweenin huuruissa

Ihanat neljä vapaapäivää ovat takana päin. Pyhäinpäivää olen viettänyt rakkaiden lähimmäisteni seurassa. Miten pieni irtiotto työstä voikin olla niin voimaannuttavaa, vaikka pidän paljon työstäni. Ilma ei kuitenkaan ole suosinut ulkoilua, sillä eilinen rankkasade on tänään vaihtunut harmaaksi, sakeaksi usvaverhoksi, joka ympäröi meidät ja on nyt myös muuttumassa pimeydeksi. On taas aika sytyttää terassin lyhdyissä kynttilät.

Kuluneella viikolla harjoittelin ahkerasti faskiakäsittelyä. "Potilas parkani" saivat tuntea oppimisen riemun, kun halusin auttaa heitä pääsemään eroon kiristävistä arvista ja liikerajoitteista! :) Ja ihanuus jatkuu, sillä ensi lauantaina on vuorossa uusi faskiakäsittely kurssi Espoossa.

Viikonloppuna hoitelin taas äitini leikattua polvea. Hän sai uuden polviproteesin viime jouluna ja kirjoittelin aiheesta myös blogissani silloin. Polvi on edelleen jonkin verran turvonnut ja liikerajotteinen, vaikkakin nyt kivuton. Kahden päivän LymphaTouch hoito, arven ja faskian käsittely sekä kinesioteippaus tuottivat tulosta ja äidin polven liikerata on parempi taas kuin aikoihin. Tyytyväisenä "palautimme" vanhempani tänään Raaseporiin kotiinsa.

Viimeajat olen aktiivisesti puurtanut lymfaödeeman näkyvämmäksi saattmisen puolesta ja kivun hoito on jäänyt vähemmälle huomiolle. Nyt tähänkin asiaan tulee ryhtiliike, sillä tapaan huomenna pari opiskelijaa Laurean AMK:sta. He haluavat tehdä opinnäytetyön kivunhoidosta. Paneudumme asiaan tarmolla ja innolla, yhteistyössä on voimaa!

Yhteistyötä olen saanut tehdä myös ihanan yrityskummini, Astaterhikki Salosen, kanssa. Tapasimme viikolla ja pohdimme yritystoiminnan kehittämistä ja laajentamista sekä yrittäjän karaktäärin vaikutusta toiminnassa. Astaterhikki on monitoiminainen ja huippu osaaja, jonka toimintaan voi tutustua hänen kotisivuillaan http://astute-consulting.net.

Suolalamppu hellii hengitysteitä syksyn harmaudessa.


Uusi viikko, uudet kujeet ja uudet aatteet - tervetuloa! :)

No comments:

Post a Comment