Sunday, 3 November 2013

Kivunhoito myötätuulessa

VAU, mikä viikko! Nyt on jo maailmanvalloittajamainen olo! Pitkät päivät ja raskas työrupeama takana, mutta silti energinen ja mahtava, jopa voimaantunut olo. Syitä on monia, mutta vähäisin ei suinkaan ole verkostotoiminta energisten ihmisten kanssa.

Holiday Club Saimaa
Torstaista perjantaihin sain olla osallisena Innovaatioleirillä, joka toteuttettiin upeassa paikassa eli Rauhassa sijaitsevassa Holiday Club Saimaa hotellissa. Puitteet olivat hulppeat, mutta niin oli leirin antikin! Kirjavasta, innostuneesta ja rajoja rikkovasta joukosta ei inspiraatio ja energia loppunut kesken. Tavoitteena oli, ei enempää eikä vähempää, kuin luoda uusi hyvinvointipalvelukonsepti Porvooseen. Lähdimme monen tunnin intensiivisen työskentelyn jälkeen perjantaina tyytyväisinä kotimatkalle, sillä leirin tuotos konkretisoituu Porvoossa 26.11.2013! Silloin järjestetään Hyvinvointikeskus kokeilupäivä klo. 12 - 18 Gammelbackassa Porvoossa. Tästä tullaan kuulemaan vielä lisää ja allekirjoittanut toimii hyvinvointialan yrittäjien yhteyshenkilönä tässä hankkeessa.

Lauantaina osallistuin Synergyn ständillä Espoon Dipolissa pidettyyn LifeStyle Foorumin seminaariin. Ohjelma oli upea ja innostunut sekä hyvinvoinnistaan kiinnostunut kuulija- ja kävijäkunta kansoitti Dipolin.

Kaikesta innostuksesta ja ideoinnista hurmaantuneena, olen tehnyt päätöksen toimia kivunhoidon kehittämisen puolesta vielä enemmän. Huomenna se alkaa! Aamulla aloitan uusien kipusairaanhoitajien etsimisen ja mahdollisen rekrytoinnin Porvoon Laureasta. Toivon, että mestari-kisälli-mallin avulla voisin tuottaa uusia kivunhoidon asiantuntijoita, jotka jäisivät toimimaan alueelle ja sitä kautta voisin jatkossa kasvattaa yritykseni toimintaa. Jos joku asiasta kiinnostunut sairaanhoitaja löytyy, niin olen siitä enemmän kuin innoissani! Olen valmis jakamaan asiantuntijuuttani ja kouluttamaan työlleni jatkajia. Tähän liittyy myös 12.11. pidettävä Kivunhoidon uusia tuulia- luento, joka järjestetään Porvoossa. Lisää infoa siitä löytyy kotisivuiltani.

Innoissani olen myös jo aiemmin mainitsemastani uudesta kivunhoitotuotteesta eli ns. lääkkeettömistä kipulaastareista. Niistä voi kysellä lisää soittamalla tai sähköpostilla.
Halloweeni on lopuillaan eikä tämä juttu ollut mikään kepponen, pikemminkin karkki!

No comments:

Post a Comment