Sunday, 11 May 2014

Elä kauan, elä hyvin! - terveysteknologia huipussaan!

"Älä uneksi elämääsi vaan elä unelmaasi!" teksti on painettu huoneentauluun, joka on työhuoneeni seinällä. Katson sitä päivittäin ja olen hyvin kiitollinen siitä, että olen etuoikeutettu tekemään työtä, josta todella nautin. Matka tähän päivään on ollut pitkä ja kivinen, mutta päivääkään en vaihtaisi pois! Timanttikin oli alkujaan hiilenpalanen.

Kuluneella viikolla minulla on ollut ilo ja kunnia jakaa asiantuntijuuttani monella foorumilla. Tiistaina tapasin iloisen joukon naisia, jotka opiskelevat jalkojenhoidon ammattitutkintoa Porvoon PointCollegessa. (Linkkiä klikkaamalla pääsee tekemään ajanvarauksen jalkahoitolaan!) Kävin kertomassa heille lääkinnällisistä hoitosukista ja alaraajojen turvotusten ja kivun hoidosta. Samalla varasin itselleni myös jalkahoidon.

Samana iltana pidin parin hyvän ystäväni kanssa LifeWave-illan Omenamäen Palvelukeskuksessa. Tilaisuudessa jaoimme tietoa uudesta terveysteknologian menetelmästä, jolla voimme lääkkeetömästi ja luonnollisesti tukea kehomme elinvoimaa ja toimintoja, oman terveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi sekä dynaamisen anti-aging vaikutusten aikaansaamiseksi. Järjestimme tilaisuudessa demonstraation, jossa pitkään olkapään kivusta ja käden liikerajoituksesta kärsivä mies sai nopean ja tehokkaan lievityksen vaivaansa lääkkeettömästi ja turvallisesti. Sekä koehenkilö että yleisö olivat haltioituneita.
www.lifewave.com/sairaanhoitopalveluleena

Samoilla lääkkettömillä akupunktiolaastareilla hurmasin entiset työ- ja opiskelutoverini Raaseporissa perjantaina. Facebookin välityksellä tieto kulkee hyvin ja sieltä olivat ystäväni huomanneet tilapäivitykseni nopeasta kivunlievityksestä. Nyt kävin tapaamassa näitä ihania naisia, joita en ollut nähnyt yli 10 vuoteen! Juttua riitti ja samalla esittelin heille huipputeknologiaa ja sen tuomaa huikeaa mahdollisuutta saavuttaa terveysvaikutuksia ja elinvoimaa. Naiset eivät olleet uskoa kuulemansa, mutta laitoin heille akulaastarit niska-hartia vaivoja lievittämään ja vaikutus oli välitön! Huippua! Tää on niin mun juttu!

Olen sairaanhoitaja isolla S:llä ja todella ylpeä siitä. Huomenna vietämme Suomessa valtakunnallista Sairaanhoitajapäivää ja pääsen taas puhumaan lisää sairaanhoitajayrittäjyydestä Porvoon Laurean AMK:lle. Hoitotyössä on huimia mahdollisuuksia hoitaa terveyttä ja hyvinvointia monella eri tavalla. Itse olen valinnut työkalupakkiini kehon omaa toimintaa tukevia hoitomenetelmiä, jotka ovat kliinisesti tutkittuja, lääketieteellisesti hyväksyttyjä ja testattuja sekä ennen kaikkea turvallisia, tehokkaita ja helppoja menetelmiä, joilla saadaan lisää elinvoimaa ja hyviä vuosia elämäämme.

Äitienpäivän kunniaksi haluan tässä vielä laittaa linkin, laulu äidille ja toivottaa kaikille äideille Hyvää Äitienpäivää!

1 comment:

  1. Minua kiinnostaa tuo terveysteknologia todella paljon. Tuttu on alalla. Kertoi, että heille on jokin tuotekehitys tulossa. Mukava kuulla aina näistä, että kuinka asiat lähteävt rullaamaan. Mielenkiintoinen postaus! https://www.defour.fi/palvelut

    ReplyDelete