Sunday, 25 May 2014

Kipulääkäri suosittelee PhysioTouch hoitoa!

Mikä voimaannuttava viikko takana! Pidin maanataina ja tiistaina vapaata. Olin Tuhkolmassa tyttäreni kanssa viettämässä äiti-tytär laatuaikaa. On ihanaa havaita, että on pystynyt elämän tyrskyissä kasvattamaan vahvan ja rohkean sekä ennen kaikkea itsenäisen nuoren aikuisen! Olen ylpeä äiti!

Menestystarinani jatkui keskiviikkona. Minulla oli ilo ja kunnia saada vieraakseni vastaanotolleni Porvooseen anestesia- ja kipulääkäri sekä tutkija Pirjo Lindfors. Pirjo on niittänyt mainetta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hän puhuu kahdeksaa eri kieltä ja on antropologina matkustellut ympäri maapalloa. Hän hoitaa kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä kipupotilaita mm. Siluetissa ja Kanta-Hämeen keskussairaalassa sekä Länsi-Uudenmaan sairaalassa, Raaseporissa. Pirjo kävi tutustumassa yritykseni toimintaan ja kivunhoitomenetelmiini. Hän totesi hämmästyvänsä PhysioTouch / LymphaTouh hoidon ja lääkkeettömien akupunktiolastareiden tehoa! Iltapäivällä Pirjo Lindfors piti parin tunnin yhteisvastaanoton muutamalle kroonisen kivun kanssa kamppailevalle potilaalleni. Päivä oli täydellisen onnistunut! Toivottavasti tähän saadaan jatkoa!

Samana iltana kokoonnuimme HyVäl ry:n vuosikokouksen merkeissä Porvoossa Fysiotuvalla, jota ihana emäntä, Sirrku Matilainen, emännöi. Verkostossa on voimaa ja toivomme, että saamme koottua yhteen seutumme hyvinvointipalveluyrittäjät. Näin pystymme paremmin vaikuttamaan myös yhteiskunnallisiin asioihin ja toimimaan julkisen sektorin varteenotettavana yhteistyötahona.

Pisteenä I:n päälle tänään paistaa aurinko. Suomi taistelee jääkiekon maailmanmestaruudesta. Tapaan illalla rakkaan poikani ja hänen avopuolisonsa. Maininnan arvoinen asia on varmaan myös EU-vaalit, joissa kävin jo äänestämässä ja sokerina pohjalla: tänään tulee kuluneeksi 9 vuotta siitä, kun kihlauduin nykyisen yrittäjäpuolisoni kanssa Mallorcan auringossa, vanhan linnan raunioilla, meren aaltojen tyrskeessä! Elämä on ihanaa!
Puolison rakkauden tunnustus  kotikalliolla (tehty painepesurilla).

No comments:

Post a Comment