Saturday, 30 August 2014

Eläköön verkostot

Huikea viikko loppusuoralla. Tekisi mieli todeta, että on ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Viikon päätemana on ollut erilaiset verkostot ja niiden vaikutus yrittäjän arkeen.

Tiistai-iltana kokoonnuimme isolla, lähes 40 henkilön kokoonpanolla, Omenamäen Palvelukeskukseen, jossa järjestin muutaman jälleenmyyjä kollegan kanssa LifeWave-illan. Tilaisuus oli mieleenpainuva ja onnistunut. Saimme innostuneita uusia tuotteiden käyttäjiä ja jälleenmyyjiä sekä huikeita kokemuksia upeilla tuotteilla. Illan päätteeksi pudotin kannettavan tietokoneen lattialle ja se hajosi! Pitkään olen harkinnut koneen tiedostojen tallentamista ulkoiseen muistiin, mutta nyt sitä ei enää tarvitse tehdä. Voi rähmä! Jouduin ostamaan uuden koneen ja nähtäväksi jää, pystyvätkö tietotekniikan ammattilaiset jollain konstilla siirtämään vanhoja tiedostoja uuteen laitteeseen. Elättelen toivetta, että pystyvät!

Keskiviikkona kävin rakkaan esikoiseni syntympäivillä ja torstaina poikkesin kokouspäivän päätteeksi kuopukseni luona pääkaupungissa. Koen olevani todella onnellinen ja menestynyt, kun olen kasvattanut kaksi upeaa nuorta aikuista! Tostaina kokoustin Pasilassa, Sairaanhoitaja yrittäjät ry hallituksen kanssa. Suunnittelemme mukavaa koulutus- ja virkistys tapahtumaa yrittäjä sairaanhoitajille 10.10.2014. Lisätietoja löytyy mm. Facebook- sivuilta.

Loppuviikko onkin sujunut muuton merkeissä. Kivunhoito & Lymfaterapia Leena Vallin ajanvarausvastaanotto muuttaa ns. WSOY-talon tilasta Yrityskeskus 31- tilaan. Uusi osoite 1.9.2014 lähtien on Runeberginkatu 31, 06100 Porvoo. Muuton seurauksen yritys verkostoituu enemmän alueen muutaman muun yrityksen kanssa. Jaamme Yrityskeskuksen yhteiset tilat ja saamme enemmän näkyvyyttä ja moniammatillista näkemystä. Yhteistyö on voimaa!


PhysioTouch klinikka toimii jatkossa osoitteessa 
Runeberginkatu 31, 06100 Porvoo

No comments:

Post a Comment