Saturday, 2 August 2014

OMG (oh my God)

Selvisin työviikosta akulaastareiden, parasetamolin ja Pain Gone Pen - TNS-kynän avulla. Ihan helppoa se ei ollut, mutta nyt alkoi viikon loma! Taas on tiedossa kuntoutusta, jotta jaksaa sitten  seuraavalla viikolla pitää vastaanottoa toimistolla. Onneksi pääsen tiistaina hyvän osteopaatin, Joonas Keiturin käsittelyyn! OMG- how I´m looking forward to it!

www.dorisdukeshop.com/  Porvoossa mainostaa ikkunassaan OMG!

Ihmettelen tosiaan miten työhuoneessani voi olla +28 astetta lämmintä ja kosteus mittari näyttää 60%. Vuokrasopimuksessa lukee, että vuokraan kuuluu koneellinen ilmastointi. En itse ymmärrä ilmastoinnista mitään, mutta pitäisikö sen toimia paremmin? Hoitolan liian korkea lämpötila on haitallista sekä hoitajalle että hoidettavalle. 8 tunnin jälkeen sitä on todella nihkeän hikinen ja tosi rättiväsynyt ja siihen ikävä hermosärky päälle niin hoitaja on melko valmista kauraa! No, nyt on siis kuitenkin viikon ANSAITTU loma!

Ei niin paljon ikävää, ettei aina jotain hyvääkin! Uusia suunnitelmia pukkaa ja niistä kerron tuonnempana, kun ensin vielä vähän teen selvitystyötä. Tulevalla lomaviikolla on tiedossa mukavia tapaamisia ihanien ihmisten kanssa LifeWavin  merkeissä. Samalla teemalla kokoonnumme myös Porvoossa torstaina 21.8.2014 klo. 18-20. Silloin meillä on Omenamäen Palvelutalolla, Tulliportinkatu 4, maksuton infotilaisuus lääkkeetömistä akupunktiolaastareista. Mukaan voi tulla kuulemaan huipputeknologiasta, joka on kehitetty hyvinvoinnin ja terveellisemmän elämän tueksi. 

Näillä mennään.......Aika nousta jaloittelemaan, keho ilmoittaa tauon tarpeesta!

No comments:

Post a Comment