Sunday, 16 October 2016

Intohimona hyvä elämä!

"Aamuauringon sivellin värittää maan,
Värit hauraat sulattaa jään
Sinä olet niin kaunis, en henkeä saa,
Annoit aurinkos mua lämmittää......."
Näillä kauniilla Suvi Teräsniskan laulun sanoilla voi kuvailla tämän lokakuisen sunnuntaiaamun tuntoja ja luonnon kauneutta. Syksyn väriloisto hehkuu auringossa ja ilmassa on odotusta! Odotusta, jostain, mikä on tulossa. Odotusta jostain, mikä on ollut jo pitkään matkalla. Odotusta jostain, jolle sydämeni ja mieleni palaa. Odotusta oman elämän tarkoituksen ja intohimon löytämisestä! Matka, kohti omaa tulevaisuutta on alkanut.

Ei, en ole hurahtanut mihinkään uskonlahkoon enkä ole saanut lottovoittoa! Osallistuin viime sunnuntaina Wealth Forum 2016 koulutukseen Helsingissä, missä tein Janet Bray Attwoodin johdolla Passiontest :in selvittääkseni oman elämäni intohimon ja sen, mikä on minun elämässäni merkityksellistä. Ja, voila! Nyt tuntuu kuin silmälaput olisivat tipahtaneet pois ja näen asiat oikeasti paljon kirkkaammin! Passiontest on helppo työkalu, jolla voi saada selville oman ja kumppaninsa unelmat ja elämää ohjaavat ajatukset. Suosittelen kokeilemaan!

Elämäni on idealistista, kun osaan ja saan nauttia jokaisesta päivästä. Saan tehdä työtä, jota rakastan ja josta tulee hyvä mieli. Olen onnellinen hyvästä terveydentilastani ja vaalin sitä kaikin tavoin! Intohimoni on vaalia omaa ja läheisteni kokonaisvaltaista hyvinvointia. Nautin tiedon jakamisesta. Tällä voin innostaa muitakin huolehtimaan voinnistaan ja jaksamisestaan. Keskityn olennaiseen ja pidän päämäärän kirkkaana mielessä. Elämän tärkein päämäärä on olla onnellinen!

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Amerikkalainen Gallup-kysely vuodelta 2014 osoittaa, että vain 30 % amerikkalaisista ovat sitoutuneita nykyiseen työhönsä. Länsi-Euroopassa luku on 14% (Tanskassa 20%) ja Japanissa vain 6% suhtautuu intohimosesti työhönsä. Tyytymättömyys työhön, rakkauselämään, omaan taloudelliseen tilanteeseen tai jopa omaan painoonsa, aiheuttavat ihmisille negatiivisia tunteita, jotka estävät heitä elämästä intohimoista ja onnellista elämää. Jos jokin edellämainituista kolahti, niin jaan mielelläni omat hyvät kokemukset kanssasi.
Intohimona yrittäjyys!

Olen käyttänyt WinFit systeemiä nyt 3 viikkoa. Kirjotin ohjelmasta edellisessä blogissa. 
Koen olevani elämäni kunnossa. Kehoni eri kohdista on huvennut -15,5 senttiä ja painoa on pudonnut 1,5 kg. Vartaloni muoto on muuttunut kurvikkaammaksi vyötärön kavennettua. Olo on energinen, virkeä, aikaansaava, urheilullinen ja naisellinen. LifeWave terveysteknologiasta kertominen on intohimoni ja elämäntehtäväni. Tuotteet on tarkoitettu meille kaikille tukemaan pitkää ikää ja hyvää, luonnollista terveyttä ilman lääkkeitä. LifeWave toimii eettisesti ja vie humanitääristä apua sitä tarvitseville. Se palkitsee myös työntekijöitään eli suosittelijoitaan. Jos siis haluat olla mukana rakentamassa parempaa maailmaa ja samalla luoda itsellesi tuloja ja lisää vapaa-aikaa myymättä mitään, niin se on mahdollista. Ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää. Etsin huipputiimiini terveydestä ja hyvinvoinnista kiinostuneita huippu tyyppejä!


No comments:

Post a Comment