Saturday, 8 October 2016

Soy empresaria, vivo en Porvoo.

Mieletön viikko takana ja vielä yksi päivä jäljellä! HUH! Työpäivät ovat venyneet aamusta klo 8 iltaan klo 20.30 maanantaina, keskiviikkona ja torstaina. Huomenna vielä luvassa Messukeskuksessa  Wealth Forum seminaari klo 9-21, jossa puhujana mm. kuuluisa Robert Kioysaki. Kyllä me yrittäjät ollaan "työnarkomaaneja". Onneksi työ on vaihtelevaa ja kohtaamani ihmiset mukavia sekä innostavia.

 Aloitin "Espanjaa matkailijoille"-intensiivikurssin ja kyllä taas muistisolut ovat saaneet ahkeroida. Numerot, kellonajat, paikat, tervehdykset ja muut fraasit pyörivät päässä taukoamatta. "Soy empresaria, vivo en Porvoo" eli olen yrittäjä, asun Porvoossa. Mucho gusto! Tässä siis kielen opiskelun ohessa odottelen ansaittua vuosilomaa, jonka pidän marraskuussa. Silloin tulee espanjan osaamiselle tarvetta!

Vaikka viikko on ollut yhtä matalalentoa, en koe itseäni väsyneeksi vaan päinvastoin! Kahdessa edellisessä blogikirjoituksessani mainitsemani WinFit Bodyshaping System antaa energiaa ja jaksamista. Jaksan kävellä portaat työssäni kolmanteen kerrokseen monta kertaa hengästymättä. Voin istua lattialla polvillani mittaamassa hoitosukkia asiakkaalle ilman, että mihinkään sattuu. Kehoni kaipaa aamujumppaa joka aamu herättyäni ja olen tehnyt n 15 min HIIT-tyyppisen jumpan. Minä, joka olen vaivoin aiemmin saanut itseni liikkumaan kerran viikossa! Ihoni ja kudokseni ovat kauttaaltaan pehmentyneet, aineenvaihdunta toimii hyvin. Senttejä on lähtenyt nyt 2 viikossa yhteensä n 10 cm eripuolelta. Hauis on kasvanut! Olo on todella energinen ja hyvä. Tämä kaikki siis ilman kalorien laskemista ja ilman nälän tunnetta.

Kiitos nykytilastani kuuluu ystävälleni Lealle, joka muutama vuosi sitten esitteli minulle LifeWavin tuotteet, jotka lievittivät 5 kk kestäneen selkäkipuni tunnissa. Siitä asti olen tutkinut, tutustunut, testaillut, käyttänyt ja ihastunut näihin tuotteisiin! Jos SINÄ haluat saada lisää vapaa-aikaa, voida hyvin ja ansaita lisää rahaa myymättä mitään, autan mielelläni sinua. Suosittelen tutustumaan verkostomarkkinointiin, se on tulevaisuudessa kasvava ala, jonka tähtitaivaalla on tilaa meille kaikille!
I love LifeWave <3

No comments:

Post a Comment